Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Photo News

Agenten Securail leggen werk neer nadat treinreiziger hond op hen loslaat

De agenten van veiligheidsdienst Securail in het station Luik-Guillemins hebben zaterdag een werkonderbreking gehouden na een ernstig geval van agressie vrijdagavond. Vakbond CGSP eist versterking tegen een toenemend aantal incidenten.

85 reacties

 • Rudy De Meyer

  1 jaar geleden
  Stations enkel toegankelijk maken voor mensen die effectief de trein nemen en dus ook een geldig vervoersbewijs hebben. Gespuis buiten houden zal nooit volledig lukken maar het is mss een begin.
 • Leopold Vanhoof

  1 jaar geleden
  Agenten, brandweerlui, hulpdiensten, treinbegeleiders, controleurs op de bus enz. zijn blijkbaar 'n boksbal geworden voor ontspoorde individuen die blijkbaar heel weinig in de weg gelegd wordt. Met dank aan aan onze hardwerkende politici en rechterlijke macht.
 • Lucien Switten

  1 jaar geleden
  Op het houden van honden zouden belastingen moeten geheven worden, net zoals in Duitsland. Alleen al om de kosten van jaarlijks 1 miljoen (!) hondenbeten in België te verzorgen.
 • Frank Vekemans

  1 jaar geleden
  De daders moeten nog meer gepamperd worden door partijen zoals Groen en Ecolo, dan gaat dit nog meer gebeuren, daders voelen zich vrijgevochten en beschermd door die beide partijen
 • Maurice Van der Leene

  1 jaar geleden
  Let op mijn woorden die gast krijgt vermoedelijk toch geen straf en die loopt ondertussen al weer vrij en is al opnieuw bezig met dankzij de laksheid van ons rechtsysteem die op niets trekt en waar door er gangsters gevormd worden inplaats van ze uit te roeien. Maar dat het eens een politieker of een magistraat was die het slagtoffer moest zijn dan vliegen ze er op zoals en bende strondvliegen maar voor een brave burger vergeet het deze is eraan voor de moeite leve het falen van ons gerecht.7