Agent doodgeschoten in Spa: politie zoekt nog extra dader(s) en twee andere inzittenden van taxi

In Spa is gisterennacht een politieagent doodgeschoten. Een verdachte is opgepakt in de bossen, niet ver van waar de feiten zich afspeelden. Het parket van Luik bevestigt dat het om Ivo T. (36) gaat. De Nederlander zou al gekend zijn bij het gerecht voor slagen en verwondingen. De politie is nog op zoek naar één of meerdere andere daders en wil ook spreken met twee andere mensen die op het ogenblik van de feiten in de taxi zaten.

202 reacties

 • ETIENNE BOECKX

  3 jaar geleden
  Hoe benoem je iemand die zomaar 3 gelukkige kinderen van hun vader beroofd en van een gelukkige vrouw een treurige weduwe met drie kleine wezen !? Hoe benoem je zo iemand en welke straf geef je die man ? Geef je die nog een 2 de kans om ergens anders nog gelukkige gezinnen in hun ongeluk te storten ?
 • Elsje vervoort

  3 jaar geleden
  Deze morgen op de radio: de politievakbond eist strengere straffen. Mij goed, iemand met een mes of pistool op zak zou automatisch al voorbedachtheid aan zijn broek hebben. Maar wie gaat dat verdedigen? Socialisten willen hun kiesvee niet voor het hoofd stoten en liberalen willen minder overheid en dus zo weinig mogelijk investeren in gevangenissen, veiligheid en zelfs de SZ afbouwen. Wie dus?
 • Eddy van Dorst

  3 jaar geleden
  En geens al aan het nadenken hoe ge hem gaat vrijlaten?Onbekwaam tot op het bot en toch blijft dat maar graaien.
 • Eric Beirens

  3 jaar geleden
  Angstwekkend is wel dat toen destijds de jonge politie-inspecteur Kitty VNH door dat stuk crapuul werd neergeschoten het ging om 1 superzwaar delict op politiemensen om de 10 jaar en dat er NU 3 inspecteurs sneuvelen op amper 3 MAANDEN tijd !!! Waar eindigt deze escalatie ???
 • Erwin VD

  3 jaar geleden
  Ja dan komen ze wel hun steun betuigen aan het getroffen Korps en met woorden dat Politie belangrijk is. Maar om ze nadien een trap te geven en ze hun voordelen van de job te ontnemen zijn ze niet verlegen hé! Veel medeleven met de getroffen familie van die agent!
 1. Dave De Kock liet zaterdag lichaam van Dean achter in duingebied, hij verzet zich tegen overlevering aan België
  Play

  Dave De Kock liet zaterdag lichaam van Dean achter in duingebied, hij verzet zich tegen overleve­ring aan België

  Uit het politieonderzoek blijkt dat Dave De Kock in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 januari omstreeks middernacht aankwam in de Nederlandse provincie Zeeland. De Kock liet het lichaam van de 4-jarige Dean Verberckmoes zaterdag al achter in duingebied, zo bericht de Nederlandse politie. De politie is op zoek naar camerabeelden die kunnen duidelijk maken of Dean in de auto van De Kock zat. De Kock verzet zich tegen zijn overlevering aan ons land.