Het politiekantoor van Awans (provincie Luik).
Volledig scherm
Het politiekantoor van Awans (provincie Luik). © Google Street View

Agent (44) stapt uit het leven in commissariaat

Een agent is zondagochtend uit het leven gestapt in het commissariaat van Awans (provincie Luik), berichten de SudPresse-kranten vandaag. De 44-jarige man gebruikte bij de wanhoopsdaad zijn dienstwapen.

17 reacties

 • Christine Mestdach

  2 jaar geleden
  Niet raar, in 2014 meerdere collega’s bij ons...wat wil je? We moeten alles aankunnen en ondanks de moderne ‘opvangkanalen’, schiet men nog erg tekort. Trauma’s moeten vergeten worden en er jaren later nog over praten is ‘not done’... fysische letsels...dat moet je er maar bij nemen, je koos ervoor...maar niemand koos om na jaren dienst ernstig fysisch achteruit te gaan door incidenten nav het werk...ten dienste vd burger..waarom vraag ik me soms af?? Voor het respect dat men niet krijgt???...
 • WALTER WIELANDT

  2 jaar geleden
  als je als agent criminelen op pakt en dat die je een uur later op straat staan uitlachen en bespotten,,,!!!!!!
 • Rudi Helmich

  2 jaar geleden
  Het wordt gewoon teveel voor politiemensen. Worden door iedereen in de kou gelaten. Te weinig personeel dat ze willen goed maken met ze langer te laten werken. Dat is geen oplossing. Vele kampen met psychische problemen maar wordt geen oplossing geboden. Enquête zei nochtans genoeg. Vele weten niet waar ze aan toe zijn. Leeftijd van pensionering grote vraag voor zij die 58 naderen. Denk niet dat er nog veel kandidate zullen zijn na afkalving van pensionering, vergoedingen etc....
 • Ivo Thyssen

  2 jaar geleden
  Het zal een gevolg zijn van frustraties. Heden ten dage zit iedereen er mee en als de emmer vol is. Je doet je best om de natie en de bevolking te beschermen. Je eigen problemen. Zou men dit kunnen zien aankomen of is dit een plotselinge drang om van alle problemen verlost te zijn. Veel sterkte aan zijn vrouw en kinderen die er weeral de gevolgen zullen van dragen.
 • wim CLAES

  2 jaar geleden
  De politievervorming is een grote miskleun, tel daar een falend gerecht bij, een publiek dat u bekritiseerd en in het oog houdt, wat problemen thuis en je krijgt een gevaarlijke cocktail. it is the last straw that breaks the camel's back.