ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Afspreken met vier in de tuin mag, maar alleen knuffelcontact mag naar toilet

Verwarring troef afgelopen weekend over de vraag of je nu wel of niet met vrienden mag afspreken in de tuin, met hoeveel en op welke manier. We zetten de regels even op een rij.

91 reacties

 • Nadine Abe

  7 maanden geleden
  Mevrouw Verlinden U discrimineert , volgens U mag iemand met een open en halfopen bebouwing dat wel , maar degenen die op een appartement of een gesloten bebouwing woont niet .Waar ligt hie eigenlijk de logica , het is voor iedereen kerst en nieuwjaar ook voor onze ouderen die opgesloten zitten in de woon en zorgcentra die mogen nog niet buiten het rusthuis gaan .Is het omdat U met vrienden zou kunnen samen komen dat U zo een beslissing neemt , ik zou mij schamen in U plaats  .
 • Jacky GENESSE

  7 maanden geleden
  Een nieuwe Belgische mop zullen ze in het buitenland zeggen !
 • ronny cockuyt

  7 maanden geleden
  Wat is daar plezierig aan kerstmis in de tuin,dan kan je best koude gerechten eten want de warme maaltijden blijven niet lang warm, als ik maar in de tuin moet zitten bij vrieskou en zitten te klappertanden van de kou ,zal ik dat maar laten voor de moeite, wat is daar nu leuk aan mogelijk zit je in de sneeuw.Als je met een omgebouwd tuinhuis zit met verwarmingslampen en overkapt is het nog te doen,voor hetzelfde geld is het storm.Ik zal daar niet aan sterven van eens geen kerstfeest te hebben.
 • Leonard Tonnelier

  7 maanden geleden
  @Ludo Geysen. Dat is een super idee, al meermaals voorgesteld maar blijkbaar boven het verstandelijk niveau van onze politieke graaierskaste.
 • Tanja Vos

  7 maanden geleden
  Zelf met mondkapje op is andermans toilet gebruiken een bron van besmetting. Maar de meer begoeden die een vliegtuig nemen, enkele uren op elkaar gepropt zitten, luchtrecuperatie en met z'n allen zelfde toilet gebruiken lijdt niet tot extra besmetting. Wij hebben met vrienden besloten om te vieren op de trein. Kunnen we met zoveel we willen bij elkaar zitten (droog en warm) en een toilet voor ons allen. Dit allemaal binnen de corana maatregelen. Dus we zorgen niet voor extra besmetting. Aheum
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.