Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News
Volledig scherm
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Afspraak vanavond om 20 uur aan uw voordeur: nog één keer een groot applaus voor de helden van de zorg

And the winner is... de helden van de zorg. De lezers van Het Laatste Nieuws en HLN.be verkozen dit jaar alle zorgverleners tot Belg van het jaar. Om hen te bedanken roepen we heel Vlaanderen op nog één keer voor hen te applaudisseren, vanavond om acht uur.

67 reacties

 • Gino Sinnesael

  1 jaar geleden
  Van harte dank aan iedereen in de (sub)zorg! Spijtig dat jullie moeten leven met de - soms onbegrijpelijke en onlogische - beslissingen van de regering, en met het feit dat de regering de mensen uit de zorg die kiezen om niet gevaccineerd te worden (wat een RECHT is, omdat Vivaldi de vaccinatie niet durft te verplichten om electorale redenen) zomaar op straat zet. Beste wensen voor een BETER 2022 ! ! !
 • Karel Dillen

  1 jaar geleden
  Door je aan de maatregelen te houden en je spontaan te laten vaccineren doe je hen een veel groter plezier.
 • Gilles Standaert

  1 jaar geleden
  Ik applaudisseer niet, ik doe men best om niet in het ziekenhuis te belanden. daar doe je ze een groter plezier mee.
 • Bart Maris

  1 jaar geleden
  Waar het eigenlijk om gaat : preventie, dat heeft men nog steeds niet begrepen. De Vlamingen is net niet te leeg om een pilletje te slikken of een vaccin te laten prikken. Maar zelf instaan voor het eigen lichaam?
 • William Peeters

  1 jaar geleden
  Stop met deze hypocrisie. Vanavond gaan applaudisseren en morgen op een overvolle trein naar Antwerpen. Het beste kunt U deze mensen helpen door U aan de regels te houden. Maar ja, eerst is er nog oudejaarsavond met gans de familie. Maar beloofd, morgen beginnen we eraan. Toch het beste voor 2022 allemaal .
 1. Helden van de zorg zijn uw Belgen van 2021. “Zo fijn dat mensen ons in hun hart dragen”: geef hen nog één groot applaus, vanavond om 20 uur

  Helden van de zorg zijn uw Belgen van 2021. “Zo fijn dat mensen ons in hun hart dragen”: geef hen nog één groot applaus, vanavond om 20 uur

  Vorig jaar kregen ze applaus, elke dag, en eindigden ze in deze Top 100 op 2. Dit jaar bleef het oorverdovend stil. Tot vandaag. Maar de waardering is groter dan ooit: onze lezers stemden de Helden van de Zorg massaal naar plek 1. Voor de zes mensen hieronder, maar ook voor de duizenden anderen die elke dag, golf na golf, het beste van zichzelf geven in heel de zorgsector past maar één woord. Respect. Om hen te bedanken roepen we heel Vlaanderen op om nog één keer voor hen te applaudisseren, vanavond om acht uur.
 2. ONZE OPINIE. “Laat ons vanavond om 20 uur nog één keer tonen hoe dankbaar we alle ‘helden van de zorg’ zijn”

  ONZE OPINIE. “Laat ons vanavond om 20 uur nog één keer tonen hoe dankbaar we alle ‘helden van de zorg’ zijn”

  De beste lezers ter wereld hebben het beslist: de Belg van het jaar is... ‘de helden van de zorg’. Al die huisartsen, specialisten, bedienden, verpleegkundigen en poetsvrouwen en -mannen kregen olympisch goud in de jaarlijkse verkiezing van Het Laatste Nieuws en HLN.be. Omdat ze er nog maar eens voor gingen. Een derde, een vierde en binnenkort een vijfde keer. Daarom roepen we jullie op om hen samen met de kijkers van VTM Nieuws en de luisteraars van Q Music en Joe nog één keer een oorverdovend applaus te schenken. Afspraak: vanavond om 20 uur aan uw voordeur of door uw venster. Yes we can!
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. “Mama stuurde mij nog een bericht. Nu blijkt dat iemand anders het heeft gestuurd”: Kevin (38) getuigt voor het eerst nadat zijn moeder Marleen (64) dood werd teruggevonden
  PREMIUM

  “Mama stuurde mij nog een bericht. Nu blijkt dat iemand anders het heeft gestuurd”: Kevin (38) getuigt voor het eerst nadat zijn moeder Marleen (64) dood werd teruggevon­den

  Sinds vrijdag staat de wereld van Kevin Liekens (38) uit Leuven stil. Toen kwam de politie het nieuws brengen dat zijn mama, Marleen V.L. (64), dinsdag vermoord is teruggevonden in het grensdorp Koewacht. Een dertiger werd opgepakt. Maar wie die verdachte is en waarom Marleen dood moest, blijft voor haar zoon een raadsel. Kevin doet bij HLN voor het eerst zijn verhaal: “Was het iemand om haar erfenis te doen?”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.