Bart De Pauw, archiefbeeld.
Volledig scherm
Bart De Pauw, archiefbeeld. © BELGA

Advocaten burgerlijke partijen: “Wij betreuren dat De Pauw en zijn entourage er opnieuw voor kiezen hun pleidooi in de media te voeren”

“Minimalisering van de feiten is bijzonder kwalijk voor de slachtoffers in de zaak-De Pauw én voor slachtoffers in het algemeen.” Dat zeggen de advocaten van de burgerlijke partijen in het proces tegen televisiemaker Bart De Pauw (52), als reactie op de reportage van ‘Telefacts NU’ die VTM donderdagavond uitzond.

48 reacties

 • Patrick De pauw

  2 maanden geleden
  Cafmeyer zal nooit meer aan de bak komen en haar companen ook gedaan ze kunnen bij Hilde Van Mieghem misschien nog een plaats krijgen als afgedankte sletten
 • Ronny Biesen

  2 maanden geleden
  Klopt en dan nog met steun van zijn kollegas journalisten die op voorhand alles al af doen dat Bart meer slachtoffer is dan dader. Nietwaar, Faroek?
 • Dirk Vanhoenacker

  2 maanden geleden
  Diegenen die echt eens in de spiegel moeten kijken is de pers , want die gooien alles te grabbel nog voor het proces goed en wel gestart is . Op die manier is geen eerlijk proces mogelijk, noch voor de beklaagde , noch voor de aanklager.
 • Dries Mertens 4

  2 maanden geleden
  Dit is gewoon een afrekening tegen Bart meer niet .
 • Guy Van den Brande

  2 maanden geleden
  De burgelijke partij is al aan het klagen ze hebben 3 jaar BDP in de media aan de schand paal genageld en nu het blijkt uit de reportage dat ze het heel leuk vonden tot ze gedumpt waren dienen ze dan maar uit wraak een klacht in
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren