Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi. © Photo News

Advocaten blijven erbij: “Sihame El Kaouakibi kan alles weerleggen”

De advocaten van Sihame El Kaouakibi noemen de aanstelling van voorlopig bewindvoerster Annemie Moens in de zaak Let’s Go Urban (LGU) ‘ontoelaatbaar en nietig’. Dat meldt De Standaard.

244 reacties

 • PASCAL LAGAST

  4 weken geleden
  Mevrouw El Kaouakibi zegt dat ze wettelijk verkozen is en blijft zetelen voor hen die haar verkozen hebben. Ik kan mij niet inbeelden dat er ook maar 1 persoon is die zich wil laten vertegenwoordigen door een sjoemelaar in het kwadraat
 • Chris Van Dieren

  4 weken geleden
  Jezelf een meer dan riante loonsverhoging toebedelen, terwijl je meer afstand neemt in de werking van LGU, daarna afwezig blijven in het Parlement, met zogezegde burn out, zonder controle ervan, maar toch 6.000 euro ontvangen, dit kan allemaal....
 • Eddy Roofthooft

  4 weken geleden
  Wereldcircus staat in de Wetstraat.Dat noemen ze ,,ikke en de rest kan stikke,,.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  4 weken geleden
  Het wordt tijd dat men in het circus dat men "parlement" noemt een serieuze maatregelen treft. Er zitten daar een aantal mensen die bijna nooit aanwezig zijn. Ik werd betaald als ik aanwezig was en bij ongewettigde afwezigheid zou ik rap aan de deur gestaan hebben. Waarom kan men deze mensen niet betalen per dag dat ze aanwezig zijn. Als ze geen tijd hebben om aanwezig te zijn zijn ze ondertussen op een andere manier veel geld aan het verdienen. In ons land loopt er heel wat mis.
 • Rene Philips

  4 weken geleden
  Dan zal ze ook vlugger genezen zijn!
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Duizenden Vlamingen gevaccineerd in Brussels Gewest met valse postcode: “We onderzoeken of ze kunnen beboet worden”
  Brussels Gewest

  Duizenden Vlamingen gevacci­neerd in Brussels Gewest met valse postcode: “We onderzoe­ken of ze kunnen beboet worden”

  In het Brusselse Gewest heeft de vaccinatieteller de kaap van de 500.000 toegediende vaccins gerond. In totaal gaat het om 506.399 dosissen. Tegelijkertijd raakte bekend dat duizenden Vlamingen zich - ten onrechte uiteraard - de afgelopen weken in Brussel hebben laten vaccineren. Door een achterpoortje in het registratiesysteem konden ze frauderen bij hun inschrijving.
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique