Belga, VTM Nieuws
Volledig scherm
© Belga, VTM Nieuws

Advocaat verdedigt terughalen van Syriëstrijder, die “proefde van de zoetigheden van IS”

VTM Nieuws-journalist Robin Ramaekers kon in een gevangenis in Syrië onder andere met de Belgische IS-strijder Adel Mezroui spreken. De man uit Kapellen blijft duidelijk de ideologie van Islamitische Staat aanhangen, maar wil wel graag terugkeren naar ons land. Advocaat Abderrahim Lahlali helpt hem daarbij. Hij heeft in naam van Mezroui een kortgeding tegen de Belgische staat gestart om hem terug naar hier te halen. In de studio legt hij uit waarom hij dat een goed idee vindt.

78 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Kan Peter Goossens daar eens niet gaan kijken wat die IS koks daar gereed maken goed voor een nieuw TV programma.
 • Dirk Sonck

  1 jaar geleden
  Het zaad van de wonderboom smaakt ook zoet.
 • Patrik Boons

  1 jaar geleden
  2500 jaar geleden was er de Griekse mythologie met het paard van Troje!!! Wakker worden aub!!!!
 • jef Bastieans

  1 jaar geleden
  Hoe kan een advocaat een opdracht uitvoeren in naam van zonder toestemming of opdrachtgever? Wie zit hierachter???? Amnesty international of wat ?
 • André Miechielsen

  1 jaar geleden
  Ik denk dat ze ginder een wel erg grote keuken en hospitaal hebben want zoveel mensen tewerkstellen, chapeau. Hoe komen die kerels aan hun kwetsuren, door ontploffende kookpotten ofzo en koken ze daar dan met zo'n grote zwarte keukenschort? Geen wonder dat er zoveel werk is in hun keuken en hospitalen dan.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"