Walter Van Steenbrugge moest voor de Correctionele rechtbank komen als beschuldigde in drugszaak, maar werd buiten vervolging gesteld door de Brugse raadkamer.
Volledig scherm
Walter Van Steenbrugge moest voor de Correctionele rechtbank komen als beschuldigde in drugszaak, maar werd buiten vervolging gesteld door de Brugse raadkamer. © Photo News

Advocaat Van Steenbrugge buiten vervolging gesteld in onderzoek naar drugszaak: “Ik laat het hier niet bij”

De raadkamer in Brugge heeft topadvocaat Walter Van Steenbrugge en Nancy Vanhee buiten vervolging gesteld in het onderzoek naar een omvangrijk drugslab. “Het besluit is logisch en vanzelfsprekend, er is geen enkel bewijs tegen hem, zelfs geen afgeluisterd telefoongesprek tussen Walter Van Steenbrugge en zijn cliënt waar het al dagen over gaat”, zegt het kantoor van Van Steenbrugge in een reactie. De advocaat werd vorige week genoemd in een drugszaak en werd beschuldigd van deelname aan een criminele organisatie. Meester Van Steenbrugge ontkende alles en vermoedde dat het ging om een wraakactie van eerste advocaat-generaal Francis Clarysse.

15 reacties

 • Bert Pelgrims

  3 maanden geleden
  Elke dag opnieuw krijgen we te maken met een onbekwaam justitie dat ons elk jaar bijna 2 miljard € kost en door Q zal het niet beteren, hij geeft veroordeelde criminelen nog een korting van 6 maanden celstraf maar uw snelheidsboete voor 5 km/h te snel MOET je dan wel betalen, daar waar de logica eindigt, daar begint justitie.
 • guido Bervoets

  3 maanden geleden
  Kan het ook zijn dat hij onschuldig is en alleen maar zijn werk deed en dat ze hem daarom buiten vervolging gesteld hebben? Of is dat te simpel voor jullie?
 • Patrick Moers

  3 maanden geleden
  Allemaal vriendjes van elkaar.
 • Danny Janssens

  3 maanden geleden
  Klasse justitie , de gewone mens kan zelfs schuldig worden bevonden op basis van vermoeden. Hecht trouwens iemand nog geloof aan justitie?
 • Christian Vandenbloock

  3 maanden geleden
  Vreemd ... als ik het goed begrijp heeft hij verdachten niet aangeraden GSM's weg te gooien ? En het is ook toevallig dat hij meer dan eens drugscriminelen verdedigt ? Ben toch een ietsje sceptisch .