Sven Mary
Volledig scherm
Sven Mary © VTM NIEUWS

Advocaat Sven Mary over Reuzegommers: “Het is heel eigenaardig. Alsof niemand op het moment van die doop aanwezig was”

De Hasseltse raadkamer zou vandaag beslissen over de eventuele doorverwijzing van achttien ex-leden van studentenvereniging Reuzegom naar de strafrechter. De voorbije dagen hebben vijf partijen echter bijkomend onderzoek gevraagd, waardoor de beslissing van de raadkamer voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. Sven Mary, die de familie van Sanda vertegenwoordigt, spreekt van een vertragingsmanoeuvre.

35 reacties

 • wesley netnem

  2 jaar geleden
  Je zal aan de straf of ontbreken daarvan zien Hoeveel Rechtvaardigheid en Gerechtigheid Ons Gerecht aan het daglicht zal brengen ! Er is niets waar je als Burger nog Staat op kan maken in dit land , De Corrupte politiek die enkel met zich zelf bezig zijn en de Gerechterlijke macht die enkel met Hun macht bezig zijn en waar ze gaan rentenieren !
 • Peter De Sadeleir

  2 jaar geleden
  De beklaagden willen dit gewoon rekken om het te laten vervagen en zo een mindere straf te krijgen.
 • Albric Paridaens

  2 jaar geleden
  Hoe kunnen deze gasten ooit nog en attest van goed gedrag en zeden bekomen. In mijn tijd moest je geen moordenaar zijn om dit geweigerd te worden.
 • Ben Detrez

  2 jaar geleden
  Deze vertragingsmiddelen zijn bij wet bepaald. De onderzoeksrechter kan hier niets aan doen hij moet de wet toepassen. Het is de wetgever die dergelijke toestanden gecreeerd heeft en de wetgever dat zijn onze ministers.
 • Norbert Bauwens

  2 jaar geleden
  In die kringen kan nooit iemand veroordeeld worden zonder er zelf de dupe van te worden. Ons kent ons.
 1. Advocate moeder Sanda Dia: “Reuzegommers zijn geen moordenaars”

  Advocate moeder Sanda Dia: “Reuzegom­mers zijn geen moorde­naars”

  De advocate van de moeder van de overleden student Sanda Dia heeft in Gert Late Night gezegd dat de leden van Reuzegom geen moordenaars zijn. Lieve Pepermans deed de uitspraak aan de vooravond van de zaak, die vandaag een eerste keer wordt behandeld. Normaal zou er vandaag beslist worden over de doorverwijzing van achttien leden van Reuzegom naar de correctionele rechtbank, maar de zaak wordt zo goed als zeker uitgesteld omdat enkele advocaten van de verdediging op de zitting van de raadkamer om bijkomende onderzoeksdaden zullen vragen.