Advocaat Abderrahim Lahlali en het slachtoffer van de uit de hand gelopen sexting en dubbele verkrachting in het Chirolokaal. Het slachtoffer blijft onherkenbaar om haar privacy te verzekeren.
Volledig scherm
Advocaat Abderrahim Lahlali en het slachtoffer van de uit de hand gelopen sexting en dubbele verkrachting in het Chirolokaal. Het slachtoffer blijft onherkenbaar om haar privacy te verzekeren. © Photo News

Advocaat slachtoffer ‘Chiro-verkrachting’ klaagt dubbele moraal aan: “Kwetsbaar, minderjarig meisje werd als slet afgeschilderd”

Het parket heeft vrijdag in de rechtbank van Oudenaarde drie jaar cel met uitstel gevraagd voor een Chiroleider die in 2018 tot twee keer toe een medeleidster zou hebben verkracht. Het meisje verwijt ook de Chiro dat ze de andere kant opkeken toen de zaak aan het licht kwam. “Men werkt hier duidelijk met een dubbele moraal: een jong meisje in een kwetsbare situatie wordt als slet afgeschilderd, en de daden van de meerderjarige man worden normaal bevonden. Zij werd niet geloofd, en dat komt zeer hard aan”, vertelt haar advocaat Abderrahim Lahlali aan VTM Nieuws. 

  1. Achtervolging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder spookrijdt
    Play
    Machelen

    Achtervol­ging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder spookrijdt

    Op de E19 in Machelen is dinsdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd met een spookrijder. Volgens de eerste vaststellingen ging het om een achtervolging, waarbij een voertuig met drie inzittenden frontaal op een bestelwagen knalde. De drie inzittenden, waaronder een 20-jarige uit Schaarbeek, lieten daarbij het leven. De bestuurder van de bestelwagen is lichtgewond en zag zijn leven naar eigen zeggen voorbij flitsen.