Aanwijzingen dat brand woonzorgcentrum Aarschot opzettelijk aangestoken is: 88-jarige man overleden, één persoon in kritieke toestand

UpdateIn woonzorgcentrum Sint-Rochus te Aarschot is vrijdagavond even voor 23 uur brand uitgebroken. Dat is ons gestuurd via 4040, de plek voor nieuwstips van HLN en VTM NIEUWS. Tijdens een persconferentie bevestigt burgemeester Gwendolyn Rutten (Open Vld) dat er één dodelijk slachtoffer gevallen is. Er is ook nog één iemand in kritieke toestand. Het gebouw is zeker voor enkele dagen onbruikbaar. “Dit is een nachtmerrie”, zegt Rutten. De eerste bevindingen wijzen op een aangestoken brand en het parket is een strafonderzoek gestart.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.