Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP

Aantal ingezamelde zonnepanelen verdrievoudigd op vier jaar tijd: 93 procent wordt gerecycleerd

Het aantal ingezamelde zonnepanelen is in Vlaanderen de afgelopen vier jaar verdrievoudigd. Dat blijkt uit een antwoord van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) op een vraag van Steven Coenegrachts (Open Vld).

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Hoe kan je een laadpaal laten installeren als je in een appartement woont? En hoe veilig is het? "Bewoners verbieden om er een te plaatsen, kan niet”
  PREMIUM

  Hoe kan je een laadpaal laten installe­ren als je in een apparte­ment woont? En hoe veilig is het? "Bewoners verbieden om er een te plaatsen, kan niet”

  Tegen 2026 moeten alle bedrijfswagens elektrisch zijn. Wie geen bedrijfswagen heeft, kijkt alleen al omwille van de hoge brandstofprijzen zelf uit naar een elektrisch voertuig. Maar hoe kan je een laadpaal laten installeren als je in een appartement woont? En wat als je als zo’n paal in de parkeergarage helemaal niet ziet zitten omdat je bang bent voor brand? Brandweerkapitein Wim Verbakel en Dominique Krickovic van de Unie van Syndici zetten op een rij wat je als flatbewoner met of zonder elektrische wagen moet weten.