Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Aantal coronapatiënten op intensieve zorg zakt onder de 400, zaterdag wel 248 nieuwe ziekenhuisopnames

Het aantal coronapatiënten op intensieve zorg is zaterdag gezakt tot 391, tegenover 411 een dag eerder. Het totale aantal coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen bedroeg 2.083, tegen 2.106 vrijdag. Dat meldt gezondheidsinstituut Sciensano zondag in een korte cijferupdate.

 1. Omikron is minder ziekmakend: zijn al onze strenge coronamaatregelen dan nog wel nodig?
  PREMIUM

  Omikron is minder ziekmakend: zijn al onze strenge coronamaat­re­ge­len dan nog wel nodig?

  De intensieve zorg wordt vooralsnog niet overspoeld met omikronpatiënten, en de zorg in haar geheel lijkt ook stand te houden. Moeten we na twee jaar pandemie niet stilaan een aantal strenge maatregelen versoepelen of gewoon afschaffen? De ondertekenaars van het Wintermanifest vinden alvast van wel. “Als iemand zijn coronapas heeft moeten tonen om een café binnen te mogen, waarom mag hij daar dan niet een potje biljarten?” Maar wat denken de viroloog, de ziekenhuisdirecteur en de biostatisticus van de huidige situatie?
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.