Via Aangetekende.Email kunnen bedrijven én particulieren voortaan een aangetekende zending digitaal versturen, met dezelfde juridische waarde als de klassieke zending. Dat betekent meteen flinke concurrentie voor de klassieke aangetekende brief van Bpost. Die kost 5,29 euro, de aangetekende e-mail 80 cent.
Volledig scherm
Via Aangetekende.Email kunnen bedrijven én particulieren voortaan een aangetekende zending digitaal versturen, met dezelfde juridische waarde als de klassieke zending. Dat betekent meteen flinke concurrentie voor de klassieke aangetekende brief van Bpost. Die kost 5,29 euro, de aangetekende e-mail 80 cent. © James Arthur

Aangetekende brief kan voortaan ook via e-mail

Aangetekend zenden kan voortaan ook via e-mail. Dat berichten de Mediahuis-kranten en De Tijd vandaag.

76 reacties

 • Ronald Smagghe

  5 jaar geleden
  Goed plan .minder naar die mensen gaan die niet betalen.
 • Elle Devee

  5 jaar geleden
  Eindelijk. Het werd tijd in dit digitale tijdperk.
 • Jan Delafontaine

  5 jaar geleden
  Zij die niet mee willen met de evolutie : je kan nog steeds gebruik maken van postduiven, rooksignalen of hiërogliefen. Man man man.
 • Jef Denijs

  5 jaar geleden
  Eindelijk worden moderne middelen ingezet om de middeleeuwse (aangetekende) brieven te vervangen. Vervang nu ineens maar de postbus door een digitaal exemplaar.
 • andre lejeune

  5 jaar geleden
  Lang leve de Post
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.