Slachtoffer Valerio is gisteravond door twee onbekenden aan dit ziekenhuis in Lodelinsart (Charleroi) achtergelaten.
Volledig scherm
Slachtoffer Valerio is gisteravond door twee onbekenden aan dit ziekenhuis in Lodelinsart (Charleroi) achtergelaten. © RV - PHOTO_NEWS

Aan ziekenhuis achtergelaten twintiger die bezweek aan kogelwond is Valerio (21)

CharleroiDe stervende jongeman die met een schotwond aan de buik is achtergelaten aan een ziekenhuis in Lodelinsart (Charleroi) is geïdentificeerd als de 21-jarige Valerio, zo meldt Sudpresse.

1 reactie

 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  De criminaliteit in de regio Charleroi loopt de spuigaten uit, al véél langer en ... niemand doet er iets aan, ge ziet wat er van komt. Dat is trouwens zo voor héél België, er moeten terug strafkampen komen, dat is de enige manier om criminelen af te schrikken. Maar niemand durft de eerste steen van het kamp te leggen. Toch is het een goede oplossing !
 1. Open Vld en MR op 175ste verjaardag: "In 2024 willen we de grootste familie zijn"

  Open Vld en MR op 175ste verjaardag: "In 2024 willen we de grootste familie zijn"

  175 jaar geleden werd de liberale partij in ons land gesticht en dat vieren Open Vld en MR samen in Paleis 12 op de Brusselse Heizel. Bijna 4.500 mensen wonen de show bij. Er wordt niet zozeer teruggeblikt, maar vooral vooruitgekeken, ook naar de volgende verkiezingen. "De ambitie moet zijn om te groeien en in 2024 groter te zijn dan de socialistische familie", klinkt het bij Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.