BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Aan politici tonen dat de héle samenleving een krachtig klimaatbeleid wil”

Héél het land achter de oproep voor een ambitieus klimaatbeleid scharen: dat is de doelstelling van topzakenlui Koen Verwee en Guy Weyns. Met ‘Sign for my Future’ slaagden ze er alvast in ruim 160 ceo’s, 90 middenveldorganisaties, 30 jongerenverenigingen en 19 mediabedrijven verenigen. Nu de politieke partijen nog.

7 reacties

 • Ann Abbeel

  2 jaar geleden
  Niet de politieke partijen maar 11 miljoen mensen moeten dat steunen. En wat als dat minimum tussen de 10 en de 20% belastingverhoging voor de gewone burger gaat kosten??
 • Kees Huls

  2 jaar geleden
  Wanneer de bedrijven moeten gaan betalen zullen ze dat echt wel in hun prijzen doorberekenen. dus toch weer de gewone vrouwen en mannen die betalen!
 • John Stahl

  2 jaar geleden
  Zolang als die CEO's en de rijken opdraaien voor de kosten, ben ik er helemaal voor.
 • Dirk Sonck

  2 jaar geleden
  En wat gaan ze dan zelf concreet doen buiten klagen en zagen dat de politiek niets onderneemt? Inderdaad. Bitter weinig.
 • anna vandenberg

  2 jaar geleden
  Ik geloof echt niet in die acties, het is veertig jaar de laat, enkel wat populistisch maatregelen die gewone man die met het schoofzakske gaat werken zal voelen in zijn geldbeugel. De schone schijn media draait op volle toeren, welk impact hebben die op het milieu, diegene die er veel geld mee verdienen zullen blij zijn dat ze moeten inleveren en geen subsidies meer krijgen. Ze laten nog liever een bedrijf sluiten waar duizend mensen hun brood verdienen.