Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

91,17 procent Vlaamse 12-plussers kreeg al minstens eerste coronaprik

Meer dan negen op de tien Vlamingen ouder dan twaalf jaar hebben al minstens een eerste coronaprik gekregen. Dat meldt het Agentschap Zorg en Gezondheid. Tot en met 23 september kregen 5.290.290 Vlaamse twaalfplussers minstens een eerste dosis van een coronavaccin, goed voor een vaccinatiegraad van 91,17 procent. Het leeuwendeel daarvan, 5.194.059 Vlamingen (89,51 procent), is reeds volledig ingeënt. 96.231 twaalfplussers (1,66 procent) moeten nog een tweede prik krijgen.

1 reactie

 • Stany Houben

  1 jaar geleden
  Wanneer de 4 de prik? Ook al hebben we een corona save ticket! Je blijft mensen besmetten zonder dat je het weet!! Dan verplichten in rusthuizen! Wie gaat dat controleren, de vrijwilligers l, want personeel is er niet genoeg! Misschien dat de betaalde vrijwilligers van de vaccinatiecentra vrijwilligers willen worden! Politiek opbod! Ik ben gevaccineerd maar begin het geloof erin te verliezen!
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.