80.000 mensen op Gay Pride: "België moet dringend wet over transseksualiteit wijzigen"

VideoEen kleurrijke massa van 80.000 holebi's en sympathisanten is vanmiddag door Brussel getrokken, voor de jaarlijkse Gay Pride. De parade begon onder grijze hemel aan de Beurs. Met optredens maar ook met het ontvouwen van de regenboogvlag, een belangrijk symbool voor de homogemeenschap. En daarna was het tijd voor het echte feest: een parade van tientallen vrachtwagens die door de binnenstad reed.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.