In 2016 bleek slechts 6,5 procent van de 199 gecontroleerde centra in ons land in orde. Sinds begin december werden de regels strenger.
Volledig scherm
In 2016 bleek slechts 6,5 procent van de 199 gecontroleerde centra in ons land in orde. Sinds begin december werden de regels strenger. © Allard de Witte/Hollandse Hoogte

71 procent van de zonnebankcentra nog altijd niet orde

Zeven op de tien zonnecentra die in ons land gecontroleerd werden, zijn nog altijd niet in orde met de regelgeving. Dat blijkt uit cijfers die minister van Consumenten Kris Peeters (CD&V) heeft bekendgemaakt. De resultaten gaan wel de goede richting uit: in 2016 waren negen op de tien nog niet in orde.

5 reacties

 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Boeltje gewoon sluiten dan ,toch niet moeilijk.
 • Vermeire Edgard

  3 jaar geleden
  Iedereen doet dat uit vrij wil waar moeit die zich mee iemand die dagelijks een pak sigaretten rookt en een bak bier drinkt die beslist dat toch zelf maar de heren hebben blijkbaar niets belangrijker te doen .
 • Jos Vanhoedenaghe

  3 jaar geleden
  Waarop wachten onze heren politici om ook nultolerantie toe te passen zoals bij snelheidsovertredingen?
 • Heimo Davidts

  3 jaar geleden
  Boel direct sluiten. Is toch maar voor fie chichi gevallen.
 • VIVIANE bastenie

  3 jaar geleden
  Ik praat het gebruik van zonnebanken niet goed ,maar wat mij weer tegensteek is dat de overheid ook deze tak van werkgelegenheid de nek omdraait,zoals zoveel andere ,ze maken alles kapot ,hun regeltjes zijn soms bij het absurde af.Als je de overheid moet geloven mogen wij straks niks meer en ons mee en mee dwingen te leven zoals zij dat willen ,
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen