David Legreve
Volledig scherm
PREMIUM
© David Legreve

70, 85, of zelfs 90 procent: wie weet nog waar de eindmeet van vaccinatiecampagne ligt? Politici en experts goochelen met cijfers

Meer dan zeventig procent van de volwassen Belgen is sinds vrijdag volledig gevaccineerd en bijna zeventig procent van álle inwoners kreeg al een eerste prik. De eindmeet van de vaccinatiecampagne lijkt daarmee in zicht. Of toch niet? Want er heerst onduidelijkheid over het streefdoel. Politici en wetenschappers goochelen met percentages en niemand lijkt het nog echt te weten. Maar wat zegt de wetenschap?

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).