Bij 9 op de 10 bedrijven wordt er op het einde van het jaar een feestje gegeven.
Volledig scherm
Bij 9 op de 10 bedrijven wordt er op het einde van het jaar een feestje gegeven. © thinkstock

7 vragen en antwoorden over eindejaarsfeestjes op het werk

Bij 9 op de 10 bedrijven wordt een eindejaars- of nieuwjaarsfeestje gegeven. Maar waar moet je als werkgever rekening mee houden om er een geslaagd feest van te maken? HR-dienstengroep Liantis zet de meest gestelde vragen en antwoorden op een rijtje.

1 reactie

 • Piet Van Buggenhout

  4 jaar geleden
  En in de meeste, vooral wat grotere bedrijven is de belangrijkste tip voor de werkNEMERS: doe je uiterste best om weg te blijven van dergelijke feestjes! Je bent er maar van één din zeker: veel leidinggevenden gaan zich er enorm inspannnen om iets te zien of te weten te komen waarmee ze je volgend jaar een loer kunnen draaien!
 1. Minister Crevits aan de beterhand: “Erg schrikken maar het komt goed”, Brouns en Dalle hervatten onderhandelingen over begroting vandaag
  Play

  Minister Crevits aan de beterhand: “Erg schrikken maar het komt goed”, Brouns en Dalle hervatten onderhande­lin­gen over begroting vandaag

  Gisterenavond moesten de Vlaamse onderhandelingen over de begroting worden stopgezet omdat minister Hilde Crevits onwel was geworden. Om het zekere voor het onzekere te nemen, werd de CD&V-minister voor controle naar het ziekenhuis gebracht, zo meldde het kabinet van minister-president Jan Jambon (N-VA). De minister zou ondertussen aan de beterhand zijn. “Het was heel erg schrikken en een slechte timing. Maar het komt terug goed”, reageert ze. Minister van Armoedebestrijding Benjamin Dalle en minister van Economie Jo Brouns zullen de onderhandelingen vandaag vanaf 14 uur hervatten.