Bij 9 op de 10 bedrijven wordt er op het einde van het jaar een feestje gegeven.
Volledig scherm
Bij 9 op de 10 bedrijven wordt er op het einde van het jaar een feestje gegeven. © thinkstock

7 vragen en antwoorden over eindejaarsfeestjes op het werk

Bij 9 op de 10 bedrijven wordt een eindejaars- of nieuwjaarsfeestje gegeven. Maar waar moet je als werkgever rekening mee houden om er een geslaagd feest van te maken? HR-dienstengroep Liantis zet de meest gestelde vragen en antwoorden op een rijtje.

1 reactie

  • Piet Van Buggenhout

    2 jaar geleden
    En in de meeste, vooral wat grotere bedrijven is de belangrijkste tip voor de werkNEMERS: doe je uiterste best om weg te blijven van dergelijke feestjes! Je bent er maar van één din zeker: veel leidinggevenden gaan zich er enorm inspannnen om iets te zien of te weten te komen waarmee ze je volgend jaar een loer kunnen draaien!
  1. 6 manieren om het ijs te breken op een feestje waar je niemand kent

    6 manieren om het ijs te breken op een feestje waar je niemand kent

    Gezellig hoor, die gezellige eindejaarsperiode. Maar wanneer all you want for Christmas vooral een beetje rust en tijd voor jezelf is, valt dat behoorlijk tegen. In deze tijd van personeelsfeesten, kerstdiners en eindejaarsdrinks sta je nu eenmaal vaker ongemakkelijk tegen een wildvreemde te wauwelen dan je lief is. Om het leed dat socializen heet toch een beetje draaglijker te maken, hebben wij enkele tips om het ijs te breken.