Een student luistert naar de problemen waarmee de uitbaters van een eethuis in Elsene kampen en doktert vervolgens oplossingen uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Een student luistert naar de problemen waarmee de uitbaters van een eethuis in Elsene kampen en doktert vervolgens oplossingen uit. © Instagram

60 studenten staan bedrijven in nood bij: “Zij de gratis hulp, wij de ervaring: pure win-win”

In dit vreemde academiejaar, zonder cantussen of Erasmus, vullen zo'n zestig studenten de vrijgekomen tijd nuttig in. Ze hebben zich verenigd in Cov.help, een initiatief dat kleine zelfstandigen bijstaat die getroffen zijn door de coronacrisis. Gratis. "Dit is pure win-win."

4 reacties

 • Alain Provist

  1 jaar geleden
  Wel in België zou dit absoluut niet kunnen, en terecht ook dit is in conflict met zowat alle arbeidswetten die er zijn om juist zo een toestanden te vermijden.
 • Marianne Van den Lemmer

  1 jaar geleden
  Mondmasker moet blijkbaar niet?
 • Dirk Verschuren

  1 jaar geleden
  Cool initiatief! Toont engagement, creativiteit en constructieve mentaliteit.
 • Gust Melaerts

  1 jaar geleden
  Vele bedrijven zullen weigeren, gratis mag niet volgens de arbeidswet, verzekeringen die moeten afgesloten worden, badges en dergelijke, onbekenden op de bedrijfsterreinen. Ik denk het niet.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.