Lonnie Meunier.
Volledig scherm
Lonnie Meunier. © RV, Belga

60-jarige vrouw stikt in slipje tijdens SM-spel, dader (28) steekt appartement in brand en vlucht

Een dertigjarige man staat terecht voor de volksjury in Namen nadat een SM-afspraakje drie jaar geleden volledig uit de hand liep. De man zijn date, een 60-jarige vrouw, stikte in haar slipje tijdens hun eerste afspraak. Vervolgens stak de man haar appartement in brand en stal haar bankkaart om het op een diefstal met geweld te laten lijken. 

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”