EPA
Volledig scherm
© EPA

53 ton explosieven op Saudische schepen geladen in Antwerpen

Tussen januari 2018 en juni 2019 zijn in de haven van Antwerpen 53.418 kilo explosieven aan boord geladen van Saudische schepen. Dat blijkt uit documenten van het Havenbedrijf Antwerpen die Knack en Le Soir konden inkijken op basis van de wet op de openbaarheid van bestuur.

16 reacties

 • leppens victor

  2 jaar geleden
  En hoeveel ton is er langs Zeebrugge buitengegaan? mvg.
 • Gerard Braeckmans

  2 jaar geleden
  Johan Billizt, ik wist niet dat het geregionaliseerd was, sorry daarvoor.
 • marc van cauter

  2 jaar geleden
  Weten dit al jaren zeker dat wallonie alle oorlogen in de ganse wereld bevoorraadt Is hun enige bron van inkomsten maar geen kat die die moordenaars ter verantwoording roept , alle Politici zitten in hetzelfde schuitje ; centen enkel tellen en veel show
 • Norbert Bauwens

  2 jaar geleden
  Daar krijgen we één dezer dagen wel enkele kilokes van terug ergens verstopt in een rugzak. Die Saoedi's worden niet alleen rijk van de olie maar ook van de wapenhandel.
 • Don Tessers

  2 jaar geleden
  Lijkt toch een zaak van de overheid opdracht geven aan douane om alles tegen te houden?
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.