Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Shutterstock

44 Vietnamese minderjarigen verdwenen in België

De voorbije 2,5 jaar zijn 44 Vietnamese minderjarigen verdwenen uit de beschermde opvang in België. Dat bevestigt Fedasil aan Knack, De Standaard en VRT NWS.

23 reacties

 • Don Tessers

  3 jaar geleden
  Maar één oplossing voor alle problemen....sluit de grenzen en hele strenge controle.
 • Hugo BAVRE

  3 jaar geleden
  De burger vraagt zich terecht af naar de besteding van ons belastinggeld. Vele overheidsdiensten lopen mank. Zolang er geen confederalisme is zal dat zo blijven. Een land met aan elkaar vastgeketende deelstaten met een verschillende taal en cultuur kan geen adequaat bestuur waarborgen.
 • glenn wouters

  3 jaar geleden
  Er moeten 2 dingen veranderen. Het VK moet zijn wetten aanpassen zodat het totaal onaantrekkelijk is om er naartoe te gaan. En ze moeten die smokkelbendes oprollen. Met de getuigenissen van de mensen die ze oppakken moet dat toch lukken denk ik.
 • Ivan Hessels

  3 jaar geleden
  Ze zijn niet verdwenen, maar zitten ergens achter gordijnen?
 • Patrick morel

  3 jaar geleden
  Die nagelstudios zijn een spil in de mensenhandel, zie Britse Panorama op BBC een jaar of 5 terug.
 1. Verdachte (38) met wapen op zak gearresteerd na schietpartij aan Centraal Station Antwerpen: politie sluit Astridplein af
  Play
  Antwerpen

  Verdachte (38) met wapen op zak gearres­teerd na schietpar­tij aan Centraal Station Antwerpen: politie sluit Astrid­plein af

  De politie heeft vanochtend een 38-jarige verdachte met een wapen op zak gearresteerd in een café op het De Coninckplein in Antwerpen. Hij is vermoedelijk de schutter die vanmorgen minstens twee schoten heeft gelost op het Astridplein voor het Centraal Station. Opnieuw wordt de schietpartij gesitueerd in het drugsmilieu. Volgens het Antwerpse parket is er nog een tweede verdachte in een Nederlandse wagen gearresteerd aan Schijnpoort. Die arrestatie leidde naar een container met koffie waarin mogelijk een lading cocaïne zat verstopt. Intussen is het Astridplein opnieuw afgesloten voor verder onderzoek.