Vlaams minister van Financiën en Wonen Matthias Diependaele (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister van Financiën en Wonen Matthias Diependaele (N-VA). © BELGA

322 sociale huurders betrapt met eigendom in het buitenland, Limburg spant de kroon

Sinds maart 2021 kunnen privédetectives inschakelen om bij vermoedens van sociale fraude te onderzoeken. In totaal werden zo al 322 fraudegevallen opgespoord, meldt Vlaams minister van Financiën en Wonen Matthias Diependaele (N-VA) nu. Het raamcontract om onderzoek te voeren naar deze fraude wordt met een jaar verlengd, tot maart 2024, schrijft ‘De Standaard’.

 1. Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrijders tijdig op te merken

  Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrij­ders tijdig op te merken

  Zeven op de tien Vlaamse autobestuurders vinden het moeilijk om motorrijders op de weg tijdig op te merken. Omdat het voorjaar voor veel motorrijders het moment is om zich weer op de baan te begeven, roepen de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Vlaams minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) automobilisten in een nieuwe campagne op om te "kijken kijken" en zo elke motorrijder te zien.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.