rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

30.000 mensen tussen 18 en 40 zetten zich meteen op reservelijst Qvax: “10 minuten na inschrijving was er al vaccin voor mij”

De mogelijkheid voor 18- tot 40-jarigen om Johnson & Johnson te aanvaarden werd pas gisterochtend toegevoegd op Qvax, en aan het eind van de dag waren de eerste jongeren al geprikt. Enkele ‘gelukkigen’ getuigen. "Mijn dag is goed!" en "Qvax werkt!”.  Maar wat doet deze vaccinatiehonger voor onze festivalzomer? En welk goed nieuws komt er aan voor wie wacht op zijn tweede prik met AstraZeneca?  

  1. Speciale eenheden dringen na urenlange belegering woning binnen van gewapende man: verdachte dood aangetroffen
    Play
    Vrasene

    Speciale eenheden dringen na urenlange belegering woning binnen van gewapende man: verdachte dood aangetrof­fen

    In de Peperdam in Vrasene (Beveren) heeft een gewapende man zich urenlang verschanst gehouden in een woning na een schietincident. De politie was er afgelopen nacht binnengevallen na een vermoeden van het dealen van drugs. De man vuurde enkele malen in de richting van de agenten. De speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse en slaagden er rond 10.30 uur in om de woning binnen te dringen. Ze troffen er het levenloze lichaam aan van de verdachte. Hij heeft zichzelf van het leven beroofd.