rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

30.000 mensen tussen 18 en 40 zetten zich meteen op reservelijst Qvax: “10 minuten na inschrijving was er al vaccin voor mij”

De mogelijkheid voor 18- tot 40-jarigen om Johnson & Johnson te aanvaarden werd pas gisterochtend toegevoegd op Qvax, en aan het eind van de dag waren de eerste jongeren al geprikt. Enkele ‘gelukkigen’ getuigen. "Mijn dag is goed!" en "Qvax werkt!”.  Maar wat doet deze vaccinatiehonger voor onze festivalzomer? En welk goed nieuws komt er aan voor wie wacht op zijn tweede prik met AstraZeneca?  

 1. ANALYSE. Waarom zelfs een minister niet meer veilig is voor de drugsmaffia: “Als het moet, wordt er geïntimideerd. Als dat niet lukt, kan het leiden tot het ergste: moord”
  PREMIUM

  ANALYSE. Waarom zelfs een minister niet meer veilig is voor de drugsmaf­fia: “Als het moet, wordt er geïntimi­deerd. Als dat niet lukt, kan het leiden tot het ergste: moord”

  De drugsoorlog in België is, na ontploffende granaten en een occasionele moord in de onderwereld, plots een nieuwe fase ingegaan, met de bedreiging van Justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld). Evolueren we nu in sneltreinvaart naar Amsterdamse toestanden, met bedreigingen aan tegenstanders uit de ‘bovenwereld’ en zelfs executies op straat à la Peter R. de Vries?
 2. Tom Van Grieken pleit op familiedag voor Vlaams energiebedrijf dat moderne kerncentrale bouwt
  Play
  Politiek
  54

  Tom Van Grieken pleit op familiedag voor Vlaams energiebe­drijf dat moderne kerncentra­le bouwt

  “We moeten een eigen Vlaams energiebedrijf oprichten met als doel een nieuwe moderne en veilige kerncentrale te bouwen. Enkel dat is de beste garantie dat deze crisis zich nooit meer herhaalt.” Dat lanceerde Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken vandaag op de familiedag in Bobbejaanland, waar ook de 45ste verjaardag van de partij gevierd werd. Ondanks het slechte weer zakten meer dan 7.000 mensen naar het pretpark af.