Bevoegd staatssecretaris Sammy Mahdi.
Volledig scherm
Bevoegd staatssecretaris Sammy Mahdi. © Photo News

3.730 kandidaten voor job bij Asiel en Migratie

Liefst 3.730 kandidaten hebben zich aangemeld voor de 313 jobs die de voorbije maanden zijn opengesteld bij de diensten voor Asiel en Migratie. De eerste laureaten - terugkeerbegeleiders bij de Dienst Vreemdelingenzaken - gaan binnenkort al aan de slag, meldt bevoegd staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V).

5 reacties

 • armand keyzers

  1 jaar geleden
  Weet waaraan je begint! Hoe snel verbrandt je en hoe snel geraak je gedemottiveerd? Respect voor zij die deze moeilijke taak tot een goed eind brengen. Maar wat met de negatieve beoordelingen? Hier krijgt de burger geen inzicht in.Vandaar de voorzichtige raming van 150000 illegalen die achteraf als 'slaven' uitgebuit worden. Men hoort hier niet te zijn, verwekt kinderen, leert wat Nederlands en men verwacht alsnog Belg te worden. Godgeklaagd.
 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  Een vreemdeling komt ons zeggen hoe het zit en moet,een groot stuk schandaal is dat ventje meer niet.!!!!
 • Peter De Grote

  1 jaar geleden
  Werken onder de auteur van 'Continent zonder Grens' hét standaardwerk wat betreft migratie, genaamd Theo Francken: daarvoor zou ik mijn goedbetaalde job nog laten. Deze vervanger wil wel de gunst van het volk, maar doet verder weinig tot niks. Hij kàn dat ook niet mocht hij het willen, want hij is met handen en voeten gevonden aan Project Open Grenzen, dat de EU heet.
 • Tom De Ketelaere

  1 jaar geleden
  Zou eigenlijk echt eens da kostenplaatje van die volledige migratie willen weten, als je weet dat na 4 jaar van de niet EU nieuwe Belgen ongeveer een 5 procent aan het werk is. Maar geld voor pensioen voor de gewone Belg is er niet
 • gilberte Vergaelen

  1 jaar geleden
  Zoveel jobs! Dus ze verwachten nog heel veel volk! Kom maar naar België iedereen, het is hier goed leven!
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 3. Familie van Guido De Pauw voor het eerst geconfronteerd met vijf beklaagden: “De spijt op hun gezicht lijkt oprecht. Maar wij zitten wel met de gevolgen”
  PREMIUM

  Familie van Guido De Pauw voor het eerst geconfron­teerd met vijf beklaagden: “De spijt op hun gezicht lijkt oprecht. Maar wij zitten wel met de gevolgen”

  Voor het eerst hebben de vrouw en dochter van Guido De Pauw (65) de vijf mannen gezien die terechtstaan omdat een van hen Guido duwde na een voetbalmatch. Naast veel excuses hoorde het gezin De Pauw dat de vijf hun leven hebben gebeterd en dat ze dit ook voor de rest van hun leven zullen meedragen. “Ik heb er geen compassie mee”, zegt dochter Joke.