Bevoegd staatssecretaris Sammy Mahdi.
Volledig scherm
Bevoegd staatssecretaris Sammy Mahdi. © Photo News

3.730 kandidaten voor job bij Asiel en Migratie

Liefst 3.730 kandidaten hebben zich aangemeld voor de 313 jobs die de voorbije maanden zijn opengesteld bij de diensten voor Asiel en Migratie. De eerste laureaten - terugkeerbegeleiders bij de Dienst Vreemdelingenzaken - gaan binnenkort al aan de slag, meldt bevoegd staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V).

5 reacties

 • armand keyzers

  3 weken geleden
  Weet waaraan je begint! Hoe snel verbrandt je en hoe snel geraak je gedemottiveerd? Respect voor zij die deze moeilijke taak tot een goed eind brengen. Maar wat met de negatieve beoordelingen? Hier krijgt de burger geen inzicht in.Vandaar de voorzichtige raming van 150000 illegalen die achteraf als 'slaven' uitgebuit worden. Men hoort hier niet te zijn, verwekt kinderen, leert wat Nederlands en men verwacht alsnog Belg te worden. Godgeklaagd.
 • Guido Verlinden

  4 weken geleden
  Een vreemdeling komt ons zeggen hoe het zit en moet,een groot stuk schandaal is dat ventje meer niet.!!!!
 • Peter De Grote

  4 weken geleden
  Werken onder de auteur van 'Continent zonder Grens' hét standaardwerk wat betreft migratie, genaamd Theo Francken: daarvoor zou ik mijn goedbetaalde job nog laten. Deze vervanger wil wel de gunst van het volk, maar doet verder weinig tot niks. Hij kàn dat ook niet mocht hij het willen, want hij is met handen en voeten gevonden aan Project Open Grenzen, dat de EU heet.
 • Tom De Ketelaere

  4 weken geleden
  Zou eigenlijk echt eens da kostenplaatje van die volledige migratie willen weten, als je weet dat na 4 jaar van de niet EU nieuwe Belgen ongeveer een 5 procent aan het werk is. Maar geld voor pensioen voor de gewone Belg is er niet
 • gilberte Vergaelen

  4 weken geleden
  Zoveel jobs! Dus ze verwachten nog heel veel volk! Kom maar naar België iedereen, het is hier goed leven!
 1. Steeds meer 45-plussers vinden weg naar zorgberoepen: “Belangrijk om ook jonge mensen te blijven aantrekken”

  Steeds meer 45-plus­sers vinden weg naar zorgberoe­pen: “Belangrijk om ook jonge mensen te blijven aantrekken”

  Steeds meer 45-plussers vinden de weg naar zorgberoepen in ons land. Sinds begin dit jaar is bijna een derde (32 procent) van de werknemers die aan een nieuwe job beginnen in de zorg, ouder dan 45. Bijna de helft van de werknemers (48 procent) die nu een zorgberoep uitoefenen, is ouder dan 45. Dat blijkt uit een analyse van hr-dienstenbedrijf Acerta op basis van de gegevens van meer dan 1.100 zorginstellingen en meer dan 100.000 werknemers in de zorg.
 2. Identiteit bevestigd: vier inzittenden van auto die in Leie belandde zijn koppel van Slovaakse afkomst en twee vrienden uit Slovakije
  Play
  Gent

  Identiteit bevestigd: vier inzitten­den van auto die in Leie belandde zijn koppel van Slovaakse afkomst en twee vrienden uit Slovakije

  De vier inzittenden van de wagen die in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwamen nadat het voertuig in het water belandde aan de Huidevetterskaai in Gent, zijn van Slovaakse afkomst. “Afgelopen nacht was er een positieve identificatie van de vier slachtoffers", zegt politiewoordvoerder Bart De Cocker. Eén van de inzittenden, een 33-jarige Slovaak, stond ingeschreven in Gent. Ook zijn vriendin van 35 zat dus in de wagen. “Waarom ze in een wagen met Franse nummerplaat reden, wordt nog onderzocht.”