De rechtbank hechtte geen geloof aan de verklaring van Sonja T.M. en veroordeelde haar tot 28 jaar cel voor moord.
Volledig scherm
De rechtbank hechtte geen geloof aan de verklaring van Sonja T.M. en veroordeelde haar tot 28 jaar cel voor moord. © BELGA

28 jaar cel voor moeder die haar drie kinderen verdoofde en in brand liet sterven uit wraak op ex

BinnenlandSonja T.M., de 38-jarige vrouw die in februari 2015 de brand in Lennik veroorzaakte waarbij haar drie kinderen om het leven kwamen, is vandaag door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot 28 jaar cel voor moord. Sonja T.M. bleef erbij dat ze niet de bedoeling haar kinderen om te brengen en enkel handelde uit woede tegen haar partner, de vader van de kinderen. Onzin volgens de rechtbank, de autopsie heeft aangetoond dat ze haar kinderen verdoofde met slaapmiddelen. De vrouw kan wel nog in beroep gaan tegen het vonnis. 

42 reacties

 • Rob Hoek

  5 jaar geleden
  Achten en twintig jaar heeft die vrouw gekregen. Waarom heeft zij geen tbs gekregen en waarom geen levenslang? Ik hoop dat zij in hoger beroep gaat en die hogere rechter toch een hogere straf geeft.
 • Elisa deJong

  5 jaar geleden
  Alleen de gedachte zou je al moeten doen huiveren en je diep schamen.. maar DOEN.. niet en nooit te bevatten. Je eigen lieve schatjes zo een gruweldood laten sterven.. Ook al had pappa de voogdij gekregen, dan had ze ze heus nog wel mogen zien, alles beter dan zo je leven vernielen... Je eigen vlees en bloed doden, niet te bevatten. En dan nog geen spijt.. Als je tot dit in staat bent... Vreselijk!! Arme kinderen, het oudste kindje heeft nog getracht de anderen te helpen.. Hartverscheurend..
 • Peter Janssen

  5 jaar geleden
  Toont de wraakzucht van dat soort aan: zelfs bloedeigen kinderen zijn niet veilig voor de wraakzucht, zet de deur maar open voor soedanezen en de rest van afrika, dan weet je al wat ons te wachten staat!
 • zina riffia

  5 jaar geleden
  Johan Bongers, eigenlijk zou ze letterlijk for life achter de tralies moeten. Bah verschrikkelijk, welke mama doet nu zoiets onmenselijk?
 • Joke T'Joen

  5 jaar geleden
  Moeder???Monster past hier beter!!!