Het circulatieplan werd woensdag door Gents schepen voor Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) al fietsend voorgesteld aan spelers en staf van AA Gent.
Volledig scherm
Het circulatieplan werd woensdag door Gents schepen voor Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) al fietsend voorgesteld aan spelers en staf van AA Gent. © BELGA

27% meer fietsers in Gent tegenover paasvakantie vorig jaar

Circulatieplan GentIn de eerste vier dagen van de paasvakantie telden de twee Gentse 'fietstelpalen' 27% meer fietsers dan de eerste vier dagen van de paasvakantie vorig jaar. Dat zegt de Gentse schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Filip Watteeuw (Groen).

 1. OVERZICHT. 1,85 procent van Belgen kreeg al vaccin: zo doen we het in vergelijking met de rest van de wereld
  44

  OVERZICHT. 1,85 procent van Belgen kreeg al vaccin: zo doen we het in vergelij­king met de rest van de wereld

  Sinds de 96-jarige Jos Hermans op 28 december als eerste Belg een goedgekeurd coronavaccin toegediend kreeg, zijn al meer dan 192.000 spuitjes gezet in ons land. De meesten kregen nog maar één prik, 584 landgenoten zijn al volledig beschermd. Daarmee is 1,85 procent van alle Belgen al minstens gedeeltelijk ingeënt tegen het virus. Net niet genoeg om de top vijftien te halen in Europa en op grote afstand van koploper Israël, dat al bijna een derde van haar bevolking inentte.
 1. Relschoppers in Nederland blazen kleine brug op
  Play

  Relschop­pers in Nederland blazen kleine brug op

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"