(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © ANP

260 artsen moeten meer dan 460.000 langdurig zieken controleren

De controle en begeleiding van langdurig zieken loopt fout. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad. 

15 reacties

 • robert stijnen

  7 maanden geleden
  Controleartsen los koppen van ziekenfondsen nu zijn ze partijdig hoe meer zieken hoe meer subsidies en controle van 2 onafhankelijke artsen en dan beslissing , dan is zelfverrijking van ziekenfondsen vlug gedaan
 • Ronny Van de Wal

  8 maanden geleden
  Ikzelf ben meer dan 25 jaar op invaliditeit geweest tot aan mijn pensioen en heb enkel een controlearts gezien toen ik bijna een jaar in ziekenkas was,(om de invaliditeit vast te stellen),.Daarna nooit meer.
 • henk casaert

  8 maanden geleden
  Aan de slimme hieronder, onderteken een document dat je nooit zult langdurig ziek zal zijn en geen vergoeding moet hebben. Je vraagt er niet om voor profiteur of parasiet te worden.
 • JOHAN DESECK

  8 maanden geleden
  De controlearts van het onafhankelijk ziekenfonds weigert een GTB-formulier te onderteken zodat mijn vrouw zich kan omscholen voor ander werk. Wij wachten daar nu al 5 maanden op. Nochtans is het op advies van haar specialist om niet meer hetzelfde werk te doen maar om zich om te scholen. Wij voelen ons daardoor enorm te kort gedaan met dank aan een eigenzinnige kontrolearts.
 • Emma Andersen

  8 maanden geleden
  Ik ken een paar van zulke simulanten die er nog mee uitpakken ook. Waarom doet men geen steekproeven door die parasieten te laten volgen?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).