Deleu
Volledig scherm
© Deleu

21 winkels van SportsDirect houden de deuren dicht

Zaterdag zijn heel wat sportwinkels van de keten SportsDirect niet geopend. Een vakbondsactie wordt zoals verwacht vooral in Brussel en Wallonië opgevolgd, al houden ook de helft van de winkels in Vlaanderen de deuren gesloten. Het gaat om Antwerpen, Ninove, Sint-Denijs-Westrem en Leuven. Dat meldt Thomas Van Biervliet van de liberale vakbond ACLVB, die benadrukt dat werkwilligen niet gehinderd worden.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. ASSISEN LIVE. Aanklager vordert levenslang en 15 jaar terbeschikkingstelling voor Alexander Dean (29): “Het maximum binnen m’n wettelijke mogelijkheden”
  Play
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN LIVE. Aanklager vordert levenslang en 15 jaar terbeschik­king­stel­ling voor Alexander Dean (29): “Het maximum binnen m’n wettelijke mogelijkhe­den”

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Dean werd woensdagavond schuldig bevonden aan viervoudige moord en foltering van de fotograaf. Donderdagnamiddag kent hij z’n straf. Volg alles hieronder in onze liveblog.