Volledig scherm
© UNKNOWN

19-jarige studente overleden aan dubbele klaplong tijdens routine-operatie

Een 19-jarige vrouw uit het West-Vlaamse Aartrijke is dinsdag overleden na een operatie aan de blinde darm, een routine-ingreep. Er traden uitzonderlijke complicaties op: de jonge vrouw kreeg twee klaplongen. Het parket van Brugge is een onderzoek gestart. De ouders nemen de dokters niets kwalijk en gaan geen klacht indienen, zo melden verschillende kranten.

 1. Buurgemeenten houden situatie nauwlettend in de gaten na uitbraak in Houthulst

  Buurgemeen­ten houden situatie nauwlet­tend in de gaten na uitbraak in Houthulst

  De buurgemeenten van Houthulst zijn extra alert nadat eerder op zondag bleek dat er meer dan 120 inwoners van de gemeente besmet zijn met de Britse variant van het coronavirus. In Diksmuide is er een lichte stijging in het aantal besmettingen. "Veel jongeren uit Merken gaan hier naar het middelbaar", zegt burgemeester Lies Laridon (CD&V). "We bekijken of we een centrum voor sneltests kunnen opstarten."
 2. Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatiedorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installeren en een vat aansluiten?”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatie­dorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installe­ren en een vat aansluiten?”

  Met een dag-, avond- en nachtcafé hebben zaakvoerders Christopher Van Loo (52) en Stephanie Stokhuyzen (32) een hele dag lang inkomsten in het hartje van Antwerpen. Maar dat is uiteraard buiten het virus gerekend. Het koppel stelt zich nu kandidaat als vrijwilliger in het grote vaccinatiedorp op Park Spoor Oost. “We doen dit ook voor onszelf, hoe sneller deze miserie voorbij is, hoe beter.”
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie