Abdelhamid en Younes Abaaoud.
Volledig scherm
Abdelhamid en Younes Abaaoud. © AP, Twitter

17-jarige broer van Abdelhamid Abaaoud gesneuveld in Syrië? Brussels parket niet op de hoogte

Het Brusselse parket en het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn niet op de hoogte van het mogelijke overlijden van Younes Abaaoud, het broertje van Abdelhamid Abaaoud, een van de spilfiguren van de aanslagen in Parijs. Het overlijden van de jongeman werd gisteren in Parijs aangekondigd op het proces van Jawad Bendaoud, maar volgens de krant De Standaard heerst er bij de Belgische veiligheidsdiensten heel wat scepsis over het overlijdensbericht.

7 reacties

 • Ian Vandenbossche

  5 jaar geleden
  Another one bites the dust!
 • johny daneels

  5 jaar geleden
  De kogel is veel te zacht voor die kerels, maar nee hier mogen ze terug komen hun OCMW opeisen, bedankt politici
 • Karl Huysmans

  5 jaar geleden
  Schitterend,nu de rest van hun broeders nog.
 • Karl Huysmans

  5 jaar geleden
  Schitterend,nu de rest van zijn broeders nog.
 • danny janssens

  5 jaar geleden
  Er zijn wel meer dingen die het Brussels parket niet weet. Er loopt daar heel wat vierkant me dunkt.
 1. INTERVIEW. Jonas Spruyt (33), de nieuwe dierenarts van de Zoo: “Je stapt niet zomaar op een leeuw af om te kijken wat er scheelt”
  PREMIUM
  2

  INTERVIEW. Jonas Spruyt (33), de nieuwe dierenarts van de Zoo: “Je stapt niet zomaar op een leeuw af om te kijken wat er scheelt”

  Twee jaar was Jonas Spruyt toen hij met zijn ouders voor het eerst de dierentuin van Antwerpen bezocht. Vandaag, ruim dertig jaar en tientallen bezoekjes later, mag hij zich de nieuwe dierenarts van Zoo Antwerpen en Planckendael noemen. Hij volgt ‘levende legende’ Francis Vercammen op, die eind mei definitief op pensioen gaat. “Ik heb me de voorbije jaren gespecialiseerd in verdoving, maar ik hoop toch dat de 7.000 dieren in beide parken me niet louter zullen zien als ‘de man met de spuit’.”
 1. Autodeeldiensten schieten als paddenstoelen uit de grond: wat kost een ritje bij de populairste aanbieders?
  PREMIUM
  2

  Autodeel­dien­sten schieten als paddenstoe­len uit de grond: wat kost een ritje bij de populair­ste aanbieders?

  Onze steden tellen almaar meer autodeeldiensten. Na Brussel en Gent een half jaar geleden, lanceerde het Duitse MILES gisteren zijn free floating-dienst in Antwerpen. Het zet er meteen een wagenpark van 100 Volkswagen Polo’s en Audi A3’s neer, een aantal dat de komende weken nog wordt opgedreven. Poppy Mobility, de deelmobiliteit start-up van D’Ieteren, verdubbelt zijn vloot in Gent dan weer tot 200 wagens, om aan de groeiende vraag te voldoen. Welke aanbieders zijn het populairst? Wat zijn de verschillen en hoeveel kost een rit?
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.