.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv

15 kandidaten Vlaams Belang hebben sympathie voor nazi's: partij start tuchtonderzoek

Het Vlaams Belang is er weer niet in geslaagd om verkiezingskandidaten met nazisympathieën van zijn lijsten te weren. Wij vonden er vijftien terug - alleen nog maar kijkend naar wat er publiekelijk op Facebook verschijnt. Dat gaat van likes voor Adolf Hitler tot steunbetuigingen aan een terrorist die moorden beraamde om Vlaanderen blank te houden. De partij verklaarde gisteren dat ze een tuchtprocedure zal starten tegen alle betrokkenen. Hen van de lijsten halen, gaat niet meer. 

277 reacties

 • René Mattyns

  4 jaar geleden
  Daar schieten ze voor in gang.Heb anders nog wel wat ideeën voor onderzoekjes te doen.Maar dan gaat niet zo vlug gebeuren, slecht voor de gezondheid
 • Guido Swerts

  4 jaar geleden
  Men probeert VB langs alle kanten aan te vallen in de media in de hoop dat ze weinig of geen stemmen behalen maar ik vrees het omgekeerde effect.
 • Gilles Standaert

  4 jaar geleden
  Kunnen die mensen dat niet wegsteken als volgend excuus "portret omwille van historische waarde of achtergrond", of is dat enkel voor zij die stalin en lenin aanbidden?
 • mark devos

  4 jaar geleden
  en da mag dus ni ..stoute mijnheren .....stout stout foei
 • johny daneels

  4 jaar geleden
  extreem links dat is dan weer geen probleem, hoe linkser hoe beter...als er op betogingen van onschuldige burgers die de vreemdelingen beu zijn wordt geknokt...zijn het steeds de extreem linkse die hun gewelddadigheid niet kunnen stoppen ,losers...
 1. Regering laat concessie voor krantenbedeling doorlichten

  Regering laat concessie voor krantenbe­de­ling doorlich­ten

  De regering laat een externe audit uitvoeren naar de concessie voor de bedeling van kranten en tijdschriften. Dat heeft het kernkabinet vandaag beslist, schrijft ‘De Tijd’. In oktober vorig jaar kwamen via een interne audit bij bpost onregelmatigheden aan het licht bij de toekenning van de concessie voor de bedeling van kranten en tijdschriften aan het postbedrijf. De affaire leidde uiteindelijk tot het ontslag van CEO Dirk Tirez.