Photo News
Volledig scherm
© Photo News

14-jarig kind reisde alleen van Afghanistan naar België

Gisteren landden op de militaire luchthaven van Melsbroek twee evacuatievluchten uit Islamabad. Aan boord van die toestellen bevonden zich 222 passagiers, meldt het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V). Onder hen bevond zich ook een 14-jarig kind dat alleen naar ons land reisde.

29 reacties

 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Het is toch een slimme. Hier houden en onderwijs laten volgen. Als we dan toch buitenlandse werkkrachten nodig hebben dan beter verstandige.
 • armand keyzers

  2 maanden geleden
  Ja, leg ons nog eens uit wat 'gezinshereniging' inhoudt. En wanneer en hoe dikwijls gebeurd dit? Iemand die durft antwoorden (waarheidsgetrouw dan wel) Er zijn organisaties die het normaal vinden dat nonkels, tantes, omas en opas hieronder vallen! Als je weet dat een individu uit deze middens rechtstreeks al voor 7 telt! Arm Belgïe.
 • Paul Van den Berge

  2 maanden geleden
  Kind vooruit sturen, nadien volgt wel de gezinshereniging en komt de ganse familie over.
 • Anny Gerardi

  2 maanden geleden
  Dat vind ik persoonlijk héél mooi! Die kinderen kiezen er niet voor om zulke toestanden mee te maken!
 • Eric Aerts

  2 maanden geleden
  De bus nemen van de lijn zonder ticket is strafbaar.Een vliegtuig met mensen uit vreemde landen worden met open handen verwelkomt.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.