Jongeren wachten in Spanje op hun vervoer naar huis.
Volledig scherm
Jongeren wachten in Spanje op hun vervoer naar huis. © ACN

124 van de 350 jongeren die nog in Spanje zitten ook besmet

Van de 350 jongeren die meereisden met de organisatie Summer Bash, zijn er 124 besmet. Dat kon VTM NIEUWS-journalist Aagje Vanthomme vanuit Spanje vernemen. De jongeren worden om 16 uur weer op de bus gezet naar huis.

79 reacties

 • Filiep Lapeire

  2 jaar geleden
  Welkom in België, onmiddellijk in quarantaine tot de zon morgen opkomt. Dan uitkijken hoe je aan de quarantaine kunt ontsnappen.
 • Maxime Horemans

  2 jaar geleden
  Gewoon alle reizen aan banden leggen tot wanneer de epidemie onder controle is in heel de wereld.
 • JP Clemens

  2 jaar geleden
  Gaan we nu de jeugd de zondebok maken? Terwijl er miljoenen volwassenen tegen de adviezen van virologen in op verlof gaan. Europa heeft het totaal verkeerd aangepakt zoals gewoonlijk, men had eerst in eigen land de teugels moeten lossen en pas als 80% van de Europese bevolking voldoende gevaccineerd was, de landsgrenzen moeten openen Nu heeft men te vroeg de grenzen geopend en krijgen we weer een orkaan over ons heen, geld achterover slaan is blijkbaar makkelijker dan goed beleid te voeren.
 • Luc Pelckmans

  2 jaar geleden
  Deze jongeren zijn geen vakantiegangers. Dit zijn ongeoorloofde feestvierders die alleen aan zichzelf denken en waarvoor burgerzin en gezondheid en enig verstand niet bestaan ! Een gebrek aan opvoeding ???
 • Sonja VanDeWiele

  2 jaar geleden
  Altijd maar de jongeren viseren... Wat dan met de volle voetbalstadions, de supporters van de ronde die zonder maskers op elkaar gepropt staan? Dat zijn volwassenen die verondersteld zijn het vb te geven. Covid zal nog lang ronddwalen, besmettingen zijn een logisch gevolg maar als de vaccinaties hun beloofde werk doen, dan blijven de ziekenhuis opnames beperkt. Een zware verkoudheid is het einde van de wereld niet en een maatschappij kan men niet blijven platleggen.
 1. “Ik heb wapens voor het lichaam van Ali”: mannen die restaurant van drugsconcurrent onder vuur nemen veroordeeld tot 7 jaar celstraf
  PREMIUM
  Deurne/Antwerpen

  “Ik heb wapens voor het lichaam van Ali”: mannen die restaurant van drugscon­cur­rent onder vuur nemen veroor­deeld tot 7 jaar celstraf

  Tien verdachten van de aanslag op The Pasta House in Deurne zijn deze ochtend veroordeeld tot gevangenisstraffen van drie tot zeven jaar. Die horecazaak op de Turnhoutsebaan werd in augustus 2020 onder vuur genomen. Het restaurant was eigendom van Ali O., een concurrent in het Antwerpse drugsmilieu. De kopstukken Bilal B., Mohamed N. en Nederlander Isaac B. kregen de zwaarste straffen van zeven en zes jaar.