Illustratiefoto: Jeugdkamp.
Volledig scherm
Illustratiefoto: Jeugdkamp. © ANP / EPA

11-jarige scout heel de nacht vermist na totemproef, maar nu gevonden

De nacht van zondag op maandag was erg kort voor sommige inwoners van Biesme en Gougnies in de provincie Henegouwen. Ze werden op de hoogte gebracht van de verdwijning van de 11-jarige Alexandre die dichtbij op jongerenkamp was. Hij is lid van de Dion-Valmont Junior Club, gelinkt aan de federatie van pluralistische scouts in Wallonië. 

 1. DE GROTE PEILING. Premier De Croo tuimelt uit top 3 populairste politicus: “Het is een moeilijke tijd om te regeren”
  Play

  DE GROTE PEILING. Premier De Croo tuimelt uit top 3 populair­ste politicus: “Het is een moeilijke tijd om te regeren”

  Premier Alexander De Croo (Open Vld) vindt niet dat hij zich moet “laten afleiden” door peilingen. Dat hij in De Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM NIEUWS’, ‘RTL’ en ‘Le Soir’ niet meer in de top 3 van populairste politicus van Vlaanderen staat, wijt hij aan “het moeilijke moment om te regeren”. Dat zei De Croo in VTM NIEUWS.
 2. Scoutskamp geveld door buikgriep : 120 kinderen al na vier dagen naar huis
  PREMIUM
  Aarschot

  Scoutskamp geveld door buikgriep : 120 kinderen al na vier dagen naar huis

  Het zit de Aarschotse scouts niet mee. De 120 kinderen die vier dagen geleden op kamp vertrokken zijn intussen allemaal weer thuis nadat er vermoedelijk buikgriep uitbrak. Vrijdag werden enkele kinderen ziek en meteen werd een dokter opgetrommeld. “Op zijn advies is het kamp meteen afgebroken: in een mum van tijd werden heel wat kinderen getroffen. Intussen is iedereen van hen veilig en wel thuis om wat verder uit te zieken.”