1 op de 5 gezinnen kan niet elk jaar op reis.
Volledig scherm
1 op de 5 gezinnen kan niet elk jaar op reis. © Thinkstock

1 op de 5 gezinnen kan niet elk jaar op reis

De meeste gezinnen in Vlaanderen en Brussel stellen het goed, zo toont een nieuwe enquête van de overheid. Maar één op de vijf worstelt met z'n financiën.

149 reacties

 • Johan Van Biesen

  3 jaar geleden
  Pfff, klagen en jammeren, dat is weer typisch op dit forum, ik ga elk jaar 2 x naar de Caraïben voor 2 weken, ten minste, heb ook alle luxe, mijn wagen houd ik wel zo lang mogelijk, niet elke 4 jaar een nieuwe. Volgende week ga ik op rondreis naar Japan, dat is een reisje van 5000€, en in December naar Jamaica, ik hoop dat er nu veel jaloers gaan zijn.
 • Patrick Kelchtermans

  3 jaar geleden
  als je met 2 voltijds gaat werken en je budget op een deftige manier beheert, is het toch niet normaal dat je je nooit eens iets kan veroorloven. De ene steekt die centen in een vakantie, de andere in een mooie wagen, ... maar tegewoordig zijn er steeds meer mensen die keihard moeten werken om gewoon hun alledaagse factuurtjes te kunnen betalen. De centen worden steeds bij dezelfde groep gehaald. De werkende kudde, en de kapitalisten baden ondertussen in onbelaste weelde.
 • Jan Verstrepen

  3 jaar geleden
  Met dat mooie weer hier geen probleem!
 • Dian Jans

  3 jaar geleden
  Niet alle appartementen zijn mimi flats hoor, er zijn mooie grote luxe appartementen, met meer woonruimte dan een huis!! Trouwen ja ik kan ieder jaag op reis en doe dag omdat ik dat graag doe, een huisje in Griekenland huren kost bijna niets en dan dat mooi landschap daar, wel dan geniet ik met volle teugen.En VBOK thuiskomst ben ik herboren !!
 • Lins Wiame

  3 jaar geleden
  Wie wil nog op vakantie met zijn kinderen, Er storten regelmatig vliegers neer En er liggen steeds aanslagen op de loer! Los van dit... Zijn we een gezin van 5 person. En zijn we 2 jaar geleden voor 12 dagen in een 5 hotel in Egypte geweest voor 6.000€ Trok op niet veel. We zijn eruit geleerd. Hadden dit beter gespendeerd aan iets nuttiger
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl