Getty Images/Blend Images
Volledig scherm
© Getty Images/Blend Images

1 op 3 is bang om eenzaam te eindigen

De Vlaming is bang dat hij of zij er op een dag alleen voor zal staan. En hulp vragen zit niet in onze aard: acht op de tien weten nu al dat ze het daar moeilijk mee zullen hebben. Meer dan één op de drie vreest dat die situatie uiteindelijk zal leiden tot eenzaamheid.

35 reacties

 • jan boden

  3 jaar geleden
  Het heeft geen zin om nu al bang te zijn voor iets dat misschien nooit zal plaatshebben. Leef nu en je zal wel zien wat er allemaal op je afkomt.
 • Raphael Kerser

  3 jaar geleden
  Begrijp ik volledig aangezien ik de laatste tijd in mijn omgeving enkele gevallen weet van hoe mensen hun bejaarde ouders gewoon in rusthuizen dumpen en amper bezoeken.
 • Eric Cuylle

  3 jaar geleden
  Ben het liefst alleen.... Leef dan zonder zorgen!! En doe ik wat ik wil.... Leve de vryheid...
 • Johan Coppens

  3 jaar geleden
  De mensen denken gewoon niet genoeg na over het sterven. Iedereen wil maar blijven leven. Niemand WIL beseffen dat er een einde komt. Vandaar de angst.
 • Thomas Van Der Linden

  3 jaar geleden
  Heb totaal geen moeite alleen te sterven of te zijn . Het overlevingsinstinct zit blijkbaar niet meer in de doorsneemens. Eenzaam is dat je helemaal alleen op de wereld bent in mijn ogen.
 1. MIVB-werknemer die beelden metro-incident filmde, riskeert sanctie: steunpetitie verzamelde al meer dan 1.600 handtekeningen
  Play

  MI­VB-werknemer die beelden me­tro-incident filmde, riskeert sanctie: steunpeti­tie verzamelde al meer dan 1.600 handteke­nin­gen

  Een steunpetitie voor de MIVB-werknemer die beelden had gefilmd waarop de poging tot doodslag van afgelopen vrijdag in het metrostation Rogier te zien is, heeft al meer dan 1.600 handtekeningen verzameld. De petitie roept de directie van de Brusselse openbaarvervoermaatschappij op om mild te zijn voor de werknemer, die een sanctie riskeert voor het verspreiden van de beelden.