Menstruatie kan tijdelijk veranderen na coronavaccin.
Volledig scherm
PREMIUM
Menstruatie kan tijdelijk veranderen na coronavaccin. © Pexels

1.500 meldingen van menstruatiestoornissen in België na coronavaccin, maar “tijdelijk en ongevaarlijk” zeggen specialisten

Misschien is het je al opgevallen of wordt er in de vriendenkring over gesproken, maar een heleboel vrouwen klagen over menstruatiestoornissen na hun coronaprik. Bij de een blijft de ongesteldheid tijdelijk uit, bij de ander is de menstruatie heviger dan ooit. In Nederland kwamen er zo al 17.000 meldingen binnen, bij ons gaat het om zo’n 1.500 klachten. Gynaecologen leggen uit hoe dat komt. 

107 reacties

 • Sofie Kerrebrouck

  3 maanden geleden
  Geen last van altijd op tijd .zelfs na mijn sterilisatie 3jaar geleden na mijn vierde kind. Ben 3x gevaccineerd dus zal zeker niet door dat vaccin komen.
 • Marga Printemps

  3 maanden geleden
  mensen de beslissing ligt bij jullie spuitje nemen of niet
 • Hans Van Hove

  3 maanden geleden
  Dokter durven niet toegeven dat het vaccin schade veroorzaakt, want anders kunnen ze geschorst worden.
 • kris roman

  3 maanden geleden
  Mijn vrouw is nu 8 maanden zwanger! Wat ben ik enorm fier op haar dat ze ook nog steeds vaccinvrij is. Mocht je de media geloven ze lag al lang op intensieve! En ook ons kind zal ons later nog bedanken eens de zwendel uitkomt, daar ben ik zeker van! Sluit de verantwoordelijken en medeplichtigen maar op de rest van hun leven...
 • rik casteleyn

  3 maanden geleden
  Ik dacht dat er volgens BEKE geen bijkomende neveneffecten zouden zijn ! 25% van de vrouwen zitten met menstruatiestoornissen na het plaatsen van een spuit en dan moeten de boosters nog komen . Medische redenen genoeg om er mee te stoppen !