Mark Baert
Volledig scherm
© Mark Baert

1.400 betogers trekken door de straten van Brussel tegen komst van Trump

Ongeveer 1.400 betogers hebben vanmiddag gemanifesteerd door de straten van Brussel tegen de komst van de Amerikaanse president Donald Trump naar Brussel voor de NAVO-top van 11 en 12 juli. De manifestatie werd georganiseerd door het platform Trump Not Welcome en is rustig verlopen.

54 reacties

 • peter colson

  3 jaar geleden
  > LOL, en ondertussen smijt hun grote broer Rusland miljoenen over de balk om oorlog te voeren in dezelfde regio. Heeft er iemand die van PVDA daarover ooit horen protesteren? Dubbele moraal daar in de linkse hoek.
 • Karel Tichmann

  3 jaar geleden
  @ Gevers...Amerika wordt geregeerd bij de bevolking ("We The People") voor 245 jaar, dat is een grote prestatie. De Amerikaanse Grondwet zijn maar 4 bladzijden... De EU wordt geregeerd bij de elite voor 25 jaar, dat maakt het een experiment... De EU "grondwet" (Lisbon Treaty) bestaat uit meer dan 7000 pagina`s...
 • Paul Boutsen

  3 jaar geleden
  Tegen Erdogan blijven ze stil. Tegen iemand die opkomt voor zijn eigen land betogen ze. Trump doet tenminste wat hij beloofde en respecteert de senaat en het congres. Dat kun je zelfs van geen enkele van onze politici zeggen!
 • yves dekeersschieter

  3 jaar geleden
  Trump samen met R.R. een van de beste presidenten ooit van de VS
 • Charlotte De greef

  3 jaar geleden
  Michelle Gevers, één verwezenlijking van Trump: hij heeft de poorten van zijn land niet wagenwijd openstaan zoals Europa. Desgevallend zal Amerika leefbaar blijven, wat niet kan gezegd worden van Europa. Twee: met zijn economisch beleid beschermt hij producten van eigen bodem, waardoor Amerikanen weer eigen producten kopen, wat de Amerikaanse economie aanzwengelt.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Vi­ce-prae­ses studenten­club na nachtje uit in Overpoort pas 13 uur later zwaarge­wond gevonden: "Toen hij zaterdag niet opdaagde, werden we echt ongerust”
  Gent/Sint-Niklaas

  Vi­ce-prae­ses studenten­club na nachtje uit in Overpoort pas 13 uur later zwaarge­wond gevonden: "Toen hij zaterdag niet opdaagde, werden we echt ongerust”

  Dali van Buynder (20) uit Sint-Niklaas, vice-praeses van studentenclub Politeia in Gent, is zaterdagnamiddag om 17.30 uur na een nachtje uit met een grote hoofdwonde op straat gevonden. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn familie, de club, politie en parket proberen te achterhalen wat er is gebeurd in die 13 uur tussen zijn vertrek in de Overpoort en de straat waar hij werd gevonden.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.