(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © ANP

1.000 planten en 13 kilo cannabis aangetroffen in Antwerpen, 3 Nederlanders opgepakt

De lokale politie van Antwerpen heeft het voorbije weekend twee cannabisplantages opgerold. Bij de eerste, in een pand in de De Bosschaertstraat (Antwerpen Kiel), werden zowat 1.000 planten en 13 kilo geoogste cannabis aangetroffen en konden drie Nederlandse verdachten worden gearresteerd.

2 reacties

 • johan fransaert

  5 jaar geleden
  cannabis word door onze overheid steeds als des duivels omschreven en gelijkgesteld met opium gerelateerde drugs zoals heroïne terwijl het als je het op de juiste manier gebruikt zowat het beste medicijn is dat er is het heeft niet minder dan 400 toepassingen en in tegenstelling tot opiaten is nog nooit iemand gestorven door het gebruik ervan.
 • André Van Laethem

  5 jaar geleden
  De zaken gaan goed in Antwerpen. Zeker de illegale. Als de burgemeester zich mag bezighouden met criminelen, waarom zou dat dan niet meer mogen ?
 1. Rapport-Mussche volstaat om ‘golden boy’ aan de kant te schuiven: wat weten we over ontslag Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof?

  Rap­port-Mus­sche volstaat om ‘golden boy’ aan de kant te schuiven: wat weten we over ontslag Plop­sa-CEO Steve Van den Kerkhof?

  Studio 100 schuift Steve Van den Kerkhof (48) aan de kant als CEO van Plopsa, één maand na getuigenissen over een toxische werkcultuur en grensoverschrijdend gedrag. Het personeel van de pretparkengroep krijgt dat nieuws vandaag te horen, maar het lekte al uit. Er zou bovendien nog een ontslag van iemand uit de Plopsa-top in de lucht hangen, klinkt het bij een goedingelichte bron. Van den Kerkhof zelf ontkent dat er een akkoord is over zijn ontslag.
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.