Zwembad De Kimpel blaast 20 kaarsjes uit.
Volledig scherm
Zwembad De Kimpel blaast 20 kaarsjes uit. © Zwembad De Kimpel

Zwembad De Kimpel blaast twintig kaarsjes uit op groot verjaardagsfeest

Zwembad De Kimpel in Bilzen blaast 20 kaarsjes uit en viert dat met een groot verjaardagsfeest op vrijdag 8 november. Extra speelgoed, muziek en om 20 uur een sierlijk optreden van het waterballet Aquatic Dance Collective moeten er een onvergetelijke verjaardag van maken.

0 reacties

  1. UHasselt en ILVO testen bodemverbeteraar van organische afvalstoffen in aardbeiteelt: “Hét ecologisch alternatief voor potgrond”
    PREMIUM
    Sint-Truiden/Hasselt

    UHasselt en ILVO testen bodemverbe­te­raar van organische afvalstof­fen in aardbei­teelt: “Hét ecologisch alterna­tief voor potgrond”

    In het Proefcentrum Fruit in Sint-Truiden testen onderzoekers van de UHasselt en het Instituut voor Landbouw-, visserij-, en voedingsonderzoek (ILVO) een nieuwe ‘bodemverbeteraar’ voor de teelt van zacht fruit. De verbeteraar bestaat uit afvalstoffen zoals mest, hout- en groenafval die men op hoge temperatuur verhit. “Kortom, een product dat een véél ecologischer alternatief kan zijn voor de huidige potgrond, en zo de fruitteelt kan verduurzamen”, aldus Marijke Jozefczak van UHasselt en Bart Vandecasteele van ILVO.