Nadat verschillende andere Vlaamse gemeenten met hockeylessen voor kinderen startten, springen nu ook de Zuid-Limburgse gemeenten op de kar.
Volledig scherm
Nadat verschillende andere Vlaamse gemeenten met hockeylessen voor kinderen startten, springen nu ook de Zuid-Limburgse gemeenten op de kar. © Hockey Club Meetjesland

Zuid-Limburgse gemeenten starten met hockeylessen na hype op Spelen: “Maar stormloop blijft uit”

Tongeren/Bilzen/Riemst/HoeseltVoortaan kunnen kinderen in Tongeren hockeyen. De sport werd na de Olympische Spelen razend populair, ook bij kinderen, en dus sprongen veel Vlaamse gemeenten op de kar. Ook Tongeren richt nu samen met Riemst, Hoeselt en Bilzen een hockeyclub voor kinderen op in de hoop iedereen te kunnen laten sporten.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.