Het gerechtelijk labo en de wetsdokter zijn ter plaatse in Grote-Spouwen.
Volledig scherm
Het gerechtelijk labo en de wetsdokter zijn ter plaatse in Grote-Spouwen. © Marco Mariotti

Zoon treft ouders dood aan in Bilzen, speurders tasten voorlopig in het duister

BilzenIn Grote-Spouwen bij Bilzen aan de Herderenweg is vandaag een koppel dood aangetroffen. Man en vrouw lagen dood in huis en gerechtelijk labo is er momenteel aan het werk. Van geweld blijkt voorlopig geen sprake, maar verder tasten ze in het duister.

 1. Dennis (32) start fitnesszaak op zonder uitzicht op versoepelingen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”
  PREMIUM
  Neerpelt/Genk

  Dennis (32) start fitness­zaak op zonder uitzicht op versoepe­lin­gen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”

  Het zijn momenteel geen prettige tijden voor liefhebbers van fitness. Het coronavirus hield deze zaken al een groot deel van 2020 gesloten en momenteel is er zelfs geen uitzicht op een heropening. Toch houdt dat Dennis Van Samang (32) uit Neerpelt niet tegen om een nieuwe zaak te openen in Genk. “Het geloof is zo groot dat ik de sprong durf wagen”, vertelt de sportieveling.
 2. Dartsport is ook bezig aan een opmars in Limburg: "Interesse is massaal toegenomen"
  PREMIUM
  Herderen/Millen

  Dartsport is ook bezig aan een opmars in Limburg: "Interesse is massaal toegenomen"

  De kans is groot dat u de afgelopen dagen meermaals ‘one hundred and eighty’ door de woonkamer hoorde galmen. Het wereldkampioenschap darts werd door Vlaanderen immers massaal bekeken. Dat heeft ook lokaal zijn gevolgen. “Limburgers melden zich massaal via sociale media”, vertelt voorzitter Johny Peeters van de Limburgse Darts Liga (LDL). “Ze vragen zich af hoe ze lid kunnen worden en waar ze kunnen spelen.”
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"