De wandeling lokte een 300-tal mensen.
Volledig scherm
De wandeling lokte een 300-tal mensen. © Mine Dalemans

Zondagse ‘Wandeling voor Verdraagzaamheid’ lokt ruim 300 geïnteresseerden

In Bilzen vond zondagmiddag een wandeling plaats voor de verdraagzaamheid. Deze wandeling was een reactie op de gebeurtenissen rond het asielcentrum van Grote-Spouwen. Zo’n 300 mensen kwamen opdagen voor de solidariteitsactie.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Miss Limburg Silvana Spryos steunt ‘De Nok van Hasselt Run’: “Mentaal welzijn is een thema dat me bezig houdt”
  Hasselt

  Miss Limburg Silvana Spryos steunt ‘De Nok van Hasselt Run’: “Mentaal welzijn is een thema dat me bezig houdt”

  Op zondag 22 mei vindt in Sint-Lambrechts-Herk bij Hasselt de gratis loopwedstrijd ‘De Nok van Hasselt plaats’. De organisatie is in handen van de vzw Kids4Kids, dat met deze stratenloop geld inzamelt voor SOS Kinderdorpen. Met peter Hans van Alphen, ambassadrice Rani Ronius en Miss Limburg Silvana staat er veel bekend volk aan de start. “Ik zal er samen met mijn nichtje genieten van een mooie dag”, zegt die laatste.