De vrachtwagen reed bijna tot tegen het woongedeelte.
Volledig scherm
De vrachtwagen reed bijna tot tegen het woongedeelte. © Bart Borgerhof

Vrachtwagen boort zich helemaal door garage naast woning: bestuurder gewond

BilzenAan de Maastrichterstraat in Mopertingen is maandagavond een zwaar ongeval gebeurd. Een vrachtwagen raakte van de weg en doorboorde een grote garage.

 1. Van bloempotten versieren in Lanaken tot raamtekeningen maken in Hasselt: Met deze 7 winterworkshops in Limburg kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Limburg

  Van bloempot­ten versieren in Lanaken tot raamteke­nin­gen maken in Hasselt: Met deze 7 winterwork­shops in Limburg kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van bloemschikken in Diepenbeek tot raamtekeningen maken in Hasselt: Met deze 7 activiteiten in Limburg kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.
 1. Opmerkelijk veel nuchtere bestuurders bij verkeerscontrole
  Bilzen / Hoeselt / Riemst

  Opmerke­lijk veel nuchtere bestuur­ders bij verkeers­con­tro­le

  Zaterdag werd er door politie Bilzen-Hoeselt-Riemst een verkeerscontrole georganiseerd in het kader van de nationale campagne ‘Weekend zonder alcohol’. De dispositieven stonden opgesteld op de Maastrichtersteenweg in Riemst, de Maastrichterstraat in Bilzen en op de Bilzersteenweg in Hoeselt. “Er zaten opmerkelijk veel voorbeeldige bestuurders achter het stuur als BOB, terwijl de passagiers wel een glaasje op hadden”, analyseert de politie.