Ministers Somers krijgt zogezegd zijn coronavaccin toegediend.
Volledig scherm
PREMIUM
Ministers Somers krijgt zogezegd zijn coronavaccin toegediend. © Mine Dalemans

Vijftigtal figuranten én minister Somers testen Bilzens vaccinatiecentrum voor eerste keer uit

BilzenOnder het goedkeurend oog van Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) kregen een vijftigtal mensen uit Bilzen en omgeving vandaag hun eerste coronaprik. Althans zogezegd, want het ging om een dry-run. Daarbij werd het vaccinatiecentrum in sporthal De Kimpel voor een eerste keer uitvoerig getest.

 1. IN BEELD. Van fruit keuren bij BelOrta tot Limburgers ontmoeten in Bilzen: koning Filip en koningin Mathilde bezoeken Zuid-Limburg
  Zuid-Limburg

  IN BEELD. Van fruit keuren bij BelOrta tot Limburgers ontmoeten in Bilzen: koning Filip en koningin Mathilde bezoeken Zuid-Lim­burg

  Koning Filip en koningin Mathilde waren vandaag op bezoek in het zuiden van Limburg. Het koningspaar ging er langs op de groenten- en fruitveiling, nam een kijkje bij maatwerkbedrijf en activiteitenboerderij De Wroeter en sloot de voormiddag af met een stop in het centrum van Bilzen. Duizenden geïnteresseerde Limburgers zakten af naar de markt om een glimp van het koppel op te vangen.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.